Over Akno.nl

Akno.nl is onderdeel van Sector7. Wij kunnen niet uw vragen rondom autoverzekeringen beantwoorden of autoverzekeringen aanbieden. Dit is niet onderdeel van de activiteiten.

Niet meer betalen

Niet meer betalen dan nodig is. Daar gaan we voor. Als verzekeringsnemer is het vaak erg onduidelijk wat een redelijke premie is. Een duidelijke vergelijker zal hierbij een uitkomst zijn.

Begin 2015 zijn we daarom gestart met Akno.nl. Een website die zich enkel richt op het aanbieden van informatie rondom het verkrijgen van de goedkoopste verzekeringen. Vandaag de dag weten vele mensen ons dagelijks te vinden om ook hun maandelijkse kosten naar beneden te krijgen.

Geen tussenpersoon

Akno.nl is geen tussenpersoon, wij bieden enkel informatie aan waarvan wij vinden dat deze relevant is aan het onderwerp. Wij willen je informeren en niet tot onze klant maken. Mocht je via onze site je nieuwe verzekering vinden dat kan het zijn dat wij daar een klein vergoeding voor krijgen. Deze vergoeding gebruiken wij voor het onderhouden van de website en het kopen van koffie.

Je gegevens / privacy

Om tot een goede vergelijking te komen is het van belang de juiste gegevens in te vullen. Deze gegevens worden niet door ons opgeslagen en enkel gebruikt voor de vergelijking. Het kan zijn dat als je later terug komt de vergelijker je gegevens nog kent. Dit komt door een cookie op je eigen computer en niet omdat wij de gegevens opgeslagen hebben. Bekijk voor meer informatie onze privacy policy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *