Quadverzekering voor uw eigen bestwil

Als u een quad koopt, kunt u niet direct de weg op gaan. Heeft u zich al eens verdiept in een quadverzekering? Dan is het zeker aan te raden om dit te doen voor de aankoop van zo’n voertuig. Mocht u van plan zijn om de openbare weg op te Quad/ autoverzekering Is voor je eigen bestwilgaan, dan is een quadverzekering verplicht. Lees u goed in over de ins en outs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u weinig verstand van een quadverzekering? Dan kunt u ook advies inwinnen door een adviseur met vakkennis op dit gebied te raadplegen.

Quad verzekeren is verplicht

Als u op de weg gaat rijden met de quad is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht. Mocht u schade aanrichten doordat u tegen een ander aanrijdt, dan wordt deze schade gedekt. Wilt u de quad alleen achter gesloten deuren op eigen terrein gebruiken, dan hoeft u geen quadverzekering af te sluiten, omdat u dan het kenteken kunt schorsen. Denk er dan wel goed aan dat u in dit geval absoluut niet met het voertuig de openbare weg op mag, anders komt u flink in de problemen en dat is onnodig en zeer onverstandig.Quad verzekeren tijdens een tour

Een WA Quadverzekering

Een WA quadverzekering is dus verplicht, maar er is meer mogelijk. U kunt zich wapenen tegen diefstal, want dit kan natuurlijk altijd gebeuren. En het zou zonde zijn als u op deze manier uw quad en dus ook een grote som geld kwijtraakt. Daar zit niemand op te wachten. Daarbij kunt u ook dekking krijgen voor als uw eigen quad beschadigd raakt. Dat kan als u deelneemt in het verkeer altijd gebeuren en in zo’n geval kunnen kosten erg hoog oplopen. Het zou zonde zijn om dit allemaal te laten gebeuren en dergelijke risico’s te lopen, terwijl dit op een simpele manier te voorkomen is. Bekijk daarom  alle quadverzekeringen en besluit welke het beste bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *